torstai 12. helmikuuta 2009


Metsästyskausi lähenee loppuaan, ens viikolla Kauhavalle kauden päätös fasaanijahtiin! Ja hei, jo perinteeksi muodostunut Ahvenanmaan-case sen kun lähenee!!!

Metsästyskauden 08-09 tilinpäätöksessä on täältä Rovaniemen suunnalta ok uutisia, syksyllä molemmilla dogeilla palikat loksahtivat paikalleen. Sissille ammuin ekan fasaanin "hyväksytyn seisonnan" jälkeen,koiran ollessa 2,5 vuotias. Ennen Kauhavan reissua meno oli erittäin päätöntä, niin metsässä kuin pelloilla ajettiin linnut haukkuen ilmaan, ja käskyt meni kuin kuuroille korville. Mutta tosiaan Kauhavan keissillä alkoi tapahtua, ekaks rusakko seisonta pelto-ojaan ja siitä liuta tyylikkäitä fasaaniseisontoja! Ja nyt ens viikolla saas nähdä muistetaanko jo loksahtanut seisonta, köysi backupiks ja "HAKUUN"!!!!

Millin kanssa saatiin eräksi yks teeri, Kauhavalla sekin.. Pienen maastoon totuttelu lenkin loppupuolella Milli pölläytti teeriparven metsäautotieltä ilmaan, parvesta yks nousi tienvarsimäntyyn istumaan. Milli ei haukkunut mutta se huomas linnut ja jäi palloilemaan sille alueelle, käväs se kesken ryöminnän nuolemassa mua naamasta yms. sekoilemassa. Siitä teeri alas .223:sella etäisyyden ollessa reilu 50m. Millin eka pudotus tuli 0,5 vuoden iässä.

Tässä pääsin myös hirviporukkaan, ja hommasin tikan 9,3:sen siihen. Syksyä odotellessa.....

Viikonloppuna on suunnitelmissa aloittaa pilkkikausi, jos vaikka Ahti antais roskakaloja Kauhavan (loukuille) reissulle mukaan, ja jos Tapio antais supi-prkl!-koiran?!? (tai vaihtoehtoisesti paljon munarosvoja huuhkajan ympärille pörräämään)

Ei kommentteja: