perjantai 8. elokuuta 2008

Hojo.

Täällä näyttää huonolta kanalintujen poikasten suhteen, on ollut erittäin sateinen kesä.. Talvella lintuja näkyi hyvin, mutta tällähetkellä näyttää huolestuttavalta. Kolmiolaskennat ovat käynnissä, ja ne jatkuu Elokuun loppuun asti. RKTL julkaisee kolmiolaskennan  tulokset käsitykseni mukaan Syyskuussa, silloin saa lopullisen tiedon lintutilanteesta. 

No anyway, elukat sikseen.. Merellä alkaa kohta taas kauan odotettu tanejahti, infoilkaa ihmeessä vaikka tänne mikä on suomenlahden taimenkanta tänä syksynä! 

Mut joo, tosiaan ens perjantaina "pitäis" lähtee vaellus-caselle norskeihin.. Paikasta hieman: Elikkä ollaan lähössä tonne Finnmarkkiin, viime vuonna yritettiin samaan paikkaan.. Pelipaikoille on 40 km matka lähimmältä asfalttitieltä. Viimeks oli perkeleen pahaa maastoa, suota ja kanervikkoa, suota ja kanervikkoa.. 20km:n päivätavoite muuttui 5km.. Tänä vuonna yritetään toistakautta.. Retkestä lisää myöhemmin... 

  
_jahtivouti_

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

byygeeks jätkä järkkää kyytejä yms jeesausta tuntureille jos saadaan fyrkkaa tehdä skubadokkari lapin joista ja tunturijärvistä? Sinne tuntureille ei viittis roudata käsin kaikkia kamppeita.

-J

Anonyymi kirjoitti...

Bygeebygee...
Infoile, ni kyyti kyl hoituu..

jahtivouti