tiistai 23. elokuuta 2011

Lintuja lintuja!!

Nyt on lintua paljon täällä. Sepelkyyhkyjä on ollut huomattavasti enemmän kuin mitä aikaisempina vuosina.  Kyyhkyjä on tullut joitain, tällähetkellä pakastimessa on kuusi lintua, enemmänkin tulisi, mutta olen ollut päivä- ja iltalennoille ja nekin ovat olleet 1-2h pikapassauksia. Aamusta pitäisi mennä ja heti aamuvarhaisella, silloin olisi parhaimmat mahdollisuudet..
Isoja 20-30 linnun parvia näkee vähän väliä.
Kyyhkyjahti käynnissä.


Hierontaöljyä ja sulkia...

Sissi passissa  - ei jää lintu huomaamatta


Välillä piti käydä vaihtelun vuoksi kurmoottamas variksia.
Uhkarohkea kesän poikanen.. ja ghettoblaaster!

Tänään kävin aamusta kanalintuja haukuttamassa, eipä tarvinnut kauaa lintuja etsiä. Heti ensimmäisestä paikasta metsopoikue, josta koppelolle vuoden ensimmäinen, hieman arka haukku. Mutta siitä se lähtee!

Koppelo juttelee:


Hakevaa loppukesän haukkua koppelolle..


Metsopoikueen jälkeen vaihdettiin maisemaa, 200 metrin ajon jälkeen huomasin puihin nousevia teeriä tien tuntumasta, koira perään ja n. 20 teertä pöllähtää ilmaan! Hetki hiljaista, ja sitten alkaa haukku jostain kauempaa.. Lähdin etenemään haukkua kohti, pääsin todella lähellä, sain ihailla tovin haukkua aitiopaikalta ennenkuin teeri karkkosi. Karkosta saatiinvielä haukku aikaiseksi, mutta jätettiin homma sikseen ja paineltiin kotiin lepäämään. Aamulla uudestaan!

Ei kommentteja: