lauantai 30. lokakuuta 2010

Hirvijahtia..

Aamulla oli taas lähtö viikonlopun hirvijahtiin. Lunta satoi, mutta sade muuttui vedeksi myöhemmin iltapäivällä. Saalista saatiin muutaman vasan edestä. Toisenlaistakin saalistusta nähtiin.

Nimittäin puolenpäivän maissa, kun koirat olivat ajaneet emää ja kahta vasaa tapahtui jotain odottamatonta. Koirina oli kaksi Harmaata norjanhirvikoiraa (uros ja naaras), jotka olivat tässä vaiheessa ajaneet hirviä jo reilun tunnin haukulla säestäen.. Passissa tunnelma tiivistyi, ja niin näytti tapahtuvan koirienkin luona, nimittäin yht´äkkiä haukku loppui!

Toinen omistajista lähti selvittämään syytä haukun loppumiseen.

Hetken päästä radiosta tuli tieto että toinen koirista oli kiivenneenä toisen selkään, ns. tähtääjän paikalle! Olivat päättäneet luopua hirvistä ja alkaneet naimaan kesken kaiken!!

Kaikkea sitä sattuu ja tapahtuu!Tässä kun kaikki oli vielä hyvin...
Huomenna olisi lintujahdin viimeinen päivä, joten sinne. Hirvijahti jää huomisen osalta väliin.

Torstaina pääsin kuulemaan 20 min. Millin teerihaukkua, konttasin n. 30 metriin mutta lintu oli tosi pahassa paikassa joten ainoa vaihtoehto oli yrittää haulikon suppeammalla piipulla, huonoin tuloksin! Perkele!! Tiputus olis ollu erittäin hyvä juttu tässä vaiheessa koulutusta! Harvoin on syönnyt yhtä paljon miestä kuin tämän tapauksen jälkeen...

Ei kommentteja: