sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Tervehdys.

No niin laitetaapas jotain...

Alkuun vierailijoille, mukavaa että eksyitte sivuillemme!
Tervetuloa uudelleenkin, ja se kannattaa. Seuramme sivuilta tulet jatkossa kuulemaan terveisiä jäsentemme kalastus- ja metsästysreissuista. Tulevaisuudessa sivuiltamme löydät mm. "tee-se-itse"-osio jonka ohjeiden mukaan voit värkätä kotisohvalla kaikennäköisiä vempeleitä joita voit sitten käyttää omilla syksyn kalastus tai metsästysreissuilla. Mikäs sen mukavempaa kuin saada houkuteltua esim. sepelkyyhkyjä "seppoja" ampumaetäisyydelle itse tekemällä pillillä, olit sitten paisti mielessä pöpelikössä tai vaikka kamera kaulassa ikuistamassa noita peltoaukeiden syväkurkkuja.

Seuramme arvostaa jatkuvuutta (ja isänmaatamme), täten kalastavien jäseniemme keskuudessa vallitsee vahva "catch-and-release"-henki, etenkin suurkalojen kohdalla. Vastaavasti myös metsästävät jäsenemme pyrkivät välttämään vanhojen, luonnonvalinnan läpikäyneiden, metsien "vanhojen pukkien" lahtaamista.
Tällä tavalla vesistöihin ja metsiimme syntyy hyviä ja terveitä ikäluokkia.

Nyt Heinäkuun lopussa moni askarteleepaskartelee kotona syksyksi taimenperhoja ja teroittelee jerkit ja tanelusikat iskuun, kohta alkaa kauan odotettu sadokorjuu! Joku erkkimerkki odottaa elokuun kymmenettä ja suu kuolalla etsii '"sepporeseptejä". Se on oikein, pääsee taas maistelemaan riista/haavitus-ryyppyä, vuoden odotetuinta hetkeä. 

Ja jäseniksi haluavat, hakemuksia tulemaan! 
Seura on "Parasta mitä rahalla saa"..

Jahtivouti J Leppänen

Ei kommentteja: